http://www.easylight.ro/

Locul unde poti afla informatii utile despre traseele din munti, poti descoperi fauna, vegetatia si, nu in ultimul rand, comorile ascunse ale Romaniei.

“Măcin Mountain Fun 2015” începe în 6 iunie

BLOG Trebuie sa stii! Vacanţe şi Călătorii

Sâmbătă 6 iunie 2015 peste 500 de concurenți, înscriși  în cursa ”Măcin Mountain Fun 2015” încep aventura”. Evenimentul are loc în Munții Măcinului, cu startul în apropierea localității Greci, din județul Tulcea și cuprinde trei competiții: concursul de ciclism montan Măcin XC (aflat la a treia ediție), cursa pentru copii (MTB și alergare — ediția a doua) și, ca noutate, un cross de alergare montană denumit Măcin Cross.

“Măcin Mountain Fun 2015”  (3)

Munții Măcinului

Pentru al treilea an consecutiv, Asociația Bike Works, Asociația Mecanturist și Primăria Greci au reușit orrganizarea  evenimente “Măcin Mountain Fun 2015”. Competiția este una care cheamă la mișcare în aer liber și la bucuria de a sta în mijlocul naturii. Pasionații de ciclism au două trasee de MTB (Amatori și Elite) pregătite de organizatori în Munții Măcinului, copiii vor concura și ei în zona de start-finish fie pe bicicleta, fie la alergare, în timp ce concurenții de la cross montan vor alerga pe un traseu special de 12 km.
Activitățile din cadrul evenimentului sunt programate să se desfășoare pe 6 iunie între orele 8.00 și 23.00, iar competițiile propriu-zise în intervalul 11.00-16.00.

La fața locului, înainte de start, se mai pot face înscrieri cu o taxă de 85 lei, dar într-un număr limitat, având în vedere participarea numeroasă din acest an. Pentru cursa copiilor înscrierea este gratuită.

“Măcin Mountain Fun 2015”  (1)Organizatorii s-au gândit și la spectatori sau la cei care vor pur și simplu să petreacă într-un mod cât mai plăcut o zi în mijlocul naturii. Astfel, pe parcursul zilei de 6 iunie, în zona de start-finish, în zona cunoscută sub denumirea de Pietrele Mariei, atmosfera și voia bună va fi întreținută prin muzică, demonstrații sportive de arte marțiale, mâncăruri de firmele din zonă, inclusiv un stand cu Vinuri de Măcin. Ziua de 6 iunie se va încheia cu un foc de tabără care promite să fie spectaculos. Rugul este deja pregătit!

“Măcin Mountain Fun 2015”  (4)

“Măcin Mountain Fun 2015” este organizat de Asociația Bike Works, Primăria Greci și Asociația Mecanturist, în parteneriat cu Parcul Național Munții Măcinului, Top Media, MC Liviu Stoica, Asociația de Turism Munții Măcinului, Hangarul, Dorin Bălănescu Photography, Asociația Sportivă Granitul Greci, Kendo Club Galați, Trupa Inclusiv și Casa de Cultură ‘Grigore Kiazim’ Măcin. Sponsori ai evenimentului sunt Curtea Regală, Terra Hercinica, Arcada, Daily, Giplast Balkans, Maus Bike, Sprint, Brăila Mall, Ursus Cooler, Squeezy Sports Nutrition, Juniaero, BBB, Continental și Muc-Off.

Parteneri media sunt Freerider.ro, Rock Fm, BikeTime.ro, FlorinAngelescu.ro, Zile și Nopți, SportsPlanner.ro.

Sursa foto: ecomuntiimacinului și pixabay.com

Comentarii

comentarii